SOFIAMILK - DIY // Svävande Harry Potter-ljus [VIDEO]

DIY // Svävande Harry Potter-ljus [VIDEO]


DIY, Videos //
 
Minns du förra årets Harry Potter-inspirerade trollstav jag DIYade? (Video finns HÄR HÄR HÄR!) Inför halloween i år visste jag att jag ville fortsätta på HP-temat, och kom tillslut fram till att jag ville skapa svävande ljus a la The Great Hall. Ser betydligt svårare ut än vad det är, och innefattar varken många steg eller mycket material.  Hur du gör ser du i klippet ovan 
 
DU BEHÖVER:
- toarullar
- limpistol + extra limstavar
- vit akrylfärg
- ledljus 
- fiskelina
- något vasst att göra hål med (förslagsvis en håltagare eller tjockare nål)
 
 
 
Detta är en video jag ursprungligen gjorde åt Fyndiq, men jag tänkte att det vore kul att få dela den här också! Detta är således i samarbete med Fyndiq.se.
 
 
12:47 | | ⇣
DIY, HP, candle, candles, do it yourself, floating candles, gör det själv, halloween, halloween 2017, halloweenpyssel, harry potter, harry potter candles, ledljus, ljus, pyssel, svävande ljus, the great hall
Jenny //

Vilket roligt pyssel! Och det verkar inte för komplicerat. Hmm... i princip alla pyssel och DIYs jag ser kräver en limpistol. Det kanske är något som jag borde införskaffa (ser framför mig hur jag kommer bli en pinterest queen om jag bara skaffar en sån ;-))
Gillade den mysiga musiken i klippet.

Svar: Tack snälla! Ja, limpistolen är verkligen ett toppenverktyg. Jag har en mindre variant från Biltema, tycker om att den är lite smidigare i storleken. Den är inte superdyr heller så den kan jag verkligen rekommendera! Första steget mot alla Pinterestdrömmar, hehe.
SOFIAMILK

Upp ⇡