SOFIAMILK - Sminka ett blåmärke [VIDEO]

Sminka ett blåmärke [VIDEO]


Costume & Special FX //
Med halloween runt hörnet kände jag att det var dags för en sårsminkning! Jag har uppfattningen att många undviker sårsminkningar eftersom de kan kännas svåra eller avancerade, men ett blåmärke är faktiskt relativt enkelt att få verklighetstroget. Dessutom krävs det inte speciellt många färger för att ge blåmärket djup.
 
DU BEHÖVER:
- Grimas vattensmink "202 ockragul"
- Grimas vattensmink "402 gräsgrön"
- Grimas vattensmink "504 bordeauxröd"
- Grimas vattensmink "601 violett"
- Sminksvampar (engångs)
- En tunnare sminkpensel
 
Färgerna ovan kan självklart bytas ut mot liknande nyanser från andra märken, dock rekommenderar jag att använda vattenaktiverade produkter framför krämsmink då vattensmink gör sig bättre i den här typen typen av färgövergångar.
 
GÖR SÅHÄR:
Riv upp ena änden på en makeupsvamp. Detta ger ytan textur vilket nästan automatiskt skapar mer realism i ditt blåmärke. Applicera sedan gult i en månliknande halvcirkel följt av grönt innanför det gula. Dutta sedan mörkrött över det gröna och lite utanför området. Fördjupa färgen med en riktigt mörk lila nyans. Om du tycker att kanterna blir för skarpa kan du tona ut dem med lite gult eller grönt. Avsluta det hela med att måla oregelbundla linjer i rött eller lila för att efterlikna spruckna blodådror. Tona ut dem något med baksidan av din sminksvamp.
 
 
 
Videon gjorde jag i samarbete med Fyndiq.se
 
 
 
23:04 | | ⇣
blåmärke, bruise makeup, halloween, halloween makeup, halloweensmink, halloweensminkning, sfx, sminkning, special fx, sårsminkning
Upp ⇡