SOFIAMILK - june 2016

OPI Washington DC Fall/Winter Collection


Nails, Press releases, Products //
Är det inte lite komiskt att det börjar dyka upp info om höstnyheter när sommaren nästan precis börjat? Inte mig emot dock, hösten är bland det bästa jag vet och brukar ju innebära många fina produktsläpp. Det här är inget undantag. Häromdagen fick jag nämligen hem ett urval av OPIs höst/vinterkollektion Washington DC - en kollektion med jordnära toner och namn inspirerade av presidentvalet i höst. Hela kollektionen släpps i augusti, men vi kikar på några av dem redan nu tycker jag:
 
Fr vänster: Stay Off the Lawn!!, OPI by Popular Vote, Squeaker of the House, Shh... It's Top Secret! och Freedom of Peach.
 
Helt klart en höstigare färgskala, som faktiskt gär sig jäkligt fin ihop. Jag ser fram emot att kombinera Stay Off the Lawn!! med mörkbruna Shh... It's Top Secret! eller den lite ljusare Squeaker of the House. När kollektionen släpps i butik ska jag definitivt kika in resten av nyanserna som ser minst lika fina ut.
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
 
 
OPI, OPI Washington DC, OPI washington dc collection, autumn nails, autumn/winter 2015, collection, fall nails, fall/winter, höstkollektion, nagellack, nail polish, nail polishes, opi collection, vinterkollektion

The Body Shop Piñita Colada


Press releases, Products, Skincare //
De som känner mig vet att jag är lite, lite för besatt av kokosdofter. Det mesta som har med kokos att göra brukar jag dras till, och The Body Shops nya kollektion Piñita Colada är inget undantag. Serien består av en kokos- och ananaskombo, och har därför inte riktigt lika tydlig kokosdoft som deras ursprungliga kokosserie (som inte helt oväntat är min favoritserie hos TBS), men kokosen är ändå såpass tydlig att den inte försvinner bakom ananasdoften.
 
Först och främst, hur jäkla snygga är inte förpackningarna? Jag har alltid gillat The Body Shops förpackningar, men dessa tycker jag är extra fina i sin färgglada, somriga och sammanhängande formgivning.
 
Serien består av fyra produkter: duschgel, body scrub, body butter och en så kallad body sorbet. Det sistnämnda är en lättare, kylande form av återfuktning som jag faktiskt aldrig har provat tidigare, trots att konceptet har funnits hos TBS ett tag. Även om jag är väldigt nyfiken på den slår det inte min nyfikenhet kring skrubben, som innehåller riven kokos. Ja, du hör ju själv. Magi.
 
Kollektionen släpptes 31 maj och finns därmed redan i butik. Har du inte doftat på den än tycker jag absolut det är värt att ta sig en tur till butik och sniffa på den, en riktigt trevlig doft!
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
Coconut, The Body Shop, ananas, body butter, body scrub, body sorbet, collection, kokos, pineapple, pinita colada, piña colada, piñita colada, shower gel, skincare, the body shop piñita colada, the body shop products

Happy Midsummer!


Green, Other //
 
18:18 | | ⇢ Kommentera
blombukett, blommor, blommor från trädgården, bukett, glad midsommar, happy midsummer, lupo, midsommar, pioner, syren
Upp ⇡