SOFIAMILK - may 2016

IsaDora Tropical Paradise


Makeup, Press releases, Products //
Som du vet är jag lite färgfeg när det kommer till make up, men när jag fick hem IsaDoras kollektion Tropical Paradise blev jag oväntat nyfiken på det färgglada innehållet. Kollektionen innehåller alltifrån vattenfasta mascaror och eyeliners till superfina läpprodukter - allt med ett ett härligt sommartema. 
 
Jag tänkte visa innehållet lite mer detaljerat, men för att inte göra det hela alltför omfattande tänkte jag dela upp det i flera inlägg. Något önskemål på vad som ska få vara först ut?
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
Isadora, bronzer, eye shadow quartet, eyeliner, isadora solpuder, isadora sommarkollektion, isadora tropical paradise, isadora ögonskuggspalett, spf, summer makeup, tropical paradise, twist up gloss stick, vattenfast mascara, waterproof mascara, wonder nail

DIY // Aquarelle Print


DIY, Interior //
När jag såg att månadens tema hos Monthly Makers var "färg" visste jag direkt att jag ville plocka fram ett material som jag använder alldeles, alldeles för sällan. Akvarell. Därför fick penslar, en burk vatten och färgpaletten åka fram, men trots att färg kanske inte i första hand symboliserar gråskala valde jag att köra på just det. Resutlatet blev ett egengjort print med utgångspunkt från ett handmålat mönster.
 
Jag gjorde helt enkelt så att jag målade mitt mönster med riktigt blöt färg på ett vanligt, vitt A4-papper. Detta var faktiskt tänkt att vara ett första test, och är därför gjort på kopieringspapper, men eftersom jag både gillade själva mönstret och de linjer som framträdde från kopieringspapprets struktur bestämde jag mig för att behålla mönstret som det var och använda det till mitt print. 
 
När det hade torkat ordentligt scannade jag min bild, förde över den till datorn och beskar, lade till text och anpassade mått och kontraster i PS. Efter det skrev jag ut printet i en större skrivare på min mammas jobb och beskar det sedan för hand till 50x70, som ju är standardmått för många ramar.
 
Just nu hänger den i en vit ram från IKEA, men för att inte smälta in i väggen lika mycket funderar jag på att byta till en ram som är snäppet mer markerad. Det får bli nästa steg!
 
DIY, akvarell, akvarellprint, aquarelle, aquarelle print, b/w, betong, betongkruka, black and white, concrete, geometric concrete planter, gör ett eget print, ikea ribba, inredning, interior, kruka i betong, painting, print, svartvitt, svartvitt print, tavla

The Fastest Way To Tie Your Shoes


DIY, Videos //
 
 
 
 
DIY, DIY video, YouTube, sofiamilk, video, videotutorial
Upp ⇡