SOFIAMILK - december 2016

DIY // slå in julklappar på 3 sätt [VIDEO]


DIY //
 
 
 
 
 
 
Denna video är gjord i samarbete med Fyndiq.se
DIY, christmas gift wrapping, gift, how to, julklappar, nature, slå in julklapp, video, videotutorial, wrap presents

Depend lösögonfransar 4663 & 4664 [Limited edition]


Makeup, Press releases, Products //
Depend har släppt två kanonfina lösfrallor som säljs i begränsad upplaga under vintern. Relativt neutrala för att släppas under vintersäsongen, men inte mig emot. Jag brukar gilla Depends fransar och tycker de är riktigt duktiga på att ta fram fina fransformer utan att för den delen skruva upp priset.
4663 (69:-)
4663 känns som en lite tunnare variant av Ardells Demi Wispies, men framförallt: visst är de väldigt lika Depends egna fransar FAITH? Jag fick plocka fram mina och jämföra, skillnaderna är små men visst finns de. Jämförelsevis känns 4663 som den bättre versioner av de två. FAITH har mer rak och markant skillnad på de korta och långa stråna medan 4663 känns mer jämn och välarbetad.
4664 (69:-)
Eftersom jag inte alltid vill ha eyeliner när jag har lösögonfransar brukar jag hålla mig borta från svarta fästen, men med tanke på hur otroligt tunnt det är på dessa tror jag faktiskt att de kan bli fint ändå. På 4664 sitter stråna tätt längst ut på bandet och blir tunnare längre in. Fint fint!
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
 
18:03 | | ⇢ Kommentera
Depend, Depend lösögonfransar, False lashes, artel demi wispies, depend 4663, depend 4664, false eyelashes, lösögonfransar, vinterkollektion

IsaDora Perfect Blush


Makeup, Press releases, Products //
IsaDoras rougeserie Perfect Blush är en skara dova rouger, som beroende på nyans går från matt till lätt skimriga. De skimriga är absolut inte glittriga, utan ger snarare ett skirt lyster. Toppen för oss som föredrar matta nyanser men som inte vill bli för matta.
 
Jag har endast hunnit testa ett fåtal, men hittills känns formulan bra. Lagom pigmenterade för sitt användningsområde, för du vet hur vissa rouge blir så överpigmenterade att de blir svåra att jobba med? Det problemet finns inte här alls. Någonting som däremot känns knepigt är att nyanserna är väldigt, väldigt lika varandra. Både i förpackningen och väl på huden. Eftersom det varken finns stor variation från ljust till mörkt eller mellan undertonerna känns dem lite väl enformiga. Färgerna i sig är toppenfina, missförstå mig inte, men jag hade gärna sett större variation.
PERFECT BLUSH, 109:-
Fr. vänster: 50 Poppy Peach, 52 Pink glow, 54 Peaches 'n' Cream, 58 Soft Coral och 60 Pinky Peach.
 
Jag fick hem fem av totalt nio nyanser. Let me know om någon är nyfiken på swatches, men jag tror nästan att just dessa ses bäst i verkligheten för att enklast kunna se nyansskillnaderna. Absolut värda att ta en kik!
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
Blush, essie cashmere matte collection, isadora, isadora perfect blush, matt, matt rouge, matte blush, rouge, shimmer, skimmer
Upp ⇡