SOFIAMILK - march 2016

OPI Soft Shades Pastels


Nails, Press releases, Products //
 
Du som har läst min blogg ett tag vet nog hur mycket jag gillar pasteller, speciellt på nagellack. Därför förstår du säkert att jag inte blev besviken när jag såg att OPIs vårkollektion Soft Shades Pastels enbart består av sådana. Kollektionen går i en mjuk färgskala i de mest klassiska pastellfärgerna: beige, gul, rosa, blå, lila och grön.
 
 
Vad jag tycker är roligt är att många av nyanserna är lite dammiga, t.ex. gula One Chic Chick som inte är sådär jättegul, samma med This Cost Me a Mint 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
OPI, OPI soft shades pastels, nagellack, nail polish, nail polishes, opi softshades, pastel nails, pastell, swatch, swatches, vårkollektion

IsaDora Jeanious Denim Nails


Nails, Press releases, Products //
Blått är antagligen min absoluta favoritfärg. Trots det är det en färg jag sällan använder när det kommer till nagellack, heltokigt egentligen med tanke på hur fint det är om man hittar en blå nyans som verkligen passar en. Därför blev jag extra glad när jag öppnade brevlådan och såg dessa nyheter från IsaDora, Jeanious är nämligen en serie helt och hållet ägnat åt olika nyanser av denimblått. 
 
Fr. vänster: 136 Rugged Wear, 523 Stone Washed, 524 Slim Fit, 525 Hot Legs, 832 Flared och 833 Bootcut.
 
Hur passande produktnamn? Kollektionen består av sex lack från ljust till mörkt och har tre olika texturer: det sockriga Sugar Nails, originalet Wonder Nail som även innefattar en metallisk nyans och slutligen min favorit Velvet Matt Nails. Här och här kan du ser fler nyanser på deras matta lack, vissa tror jag har utgått men själva lackformulan tycker jag absolut är värd att kika extra på.
Lacken släpptes v. 12, och finns med andra ord i butik redan nu för dig som blev nyfiken. Vliken nyans tycker du är finast?
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
IsaDora vårkollektion, Isadora, blue nailpolish, blue nails, blåa naglar, blått nagellack, denim, denim nails, isadora jeanious, isadora nagellack, isadora sugar nails, isadora velvet matt nails, isadora wonder nail, jeanious, jeans, matte nail polish, matte nails, nagellack, nail polish, nail polishes, nails

DIY // Glittery Copper Easter Eggs [VIDEO]


DIY, Interior, Videos //
Glad påsk på er! Kom på att jag helt har glömt bort att visa mitt påskris, som i år fick prydas av bruna äggskal med diverse glittriga kopparnyanser. Jag kände inte för att smacka på med massa färg, jag tycker det blev alldeles lagom färgrikt nu när bladen på påskriset har börjat kika fram, men det är såklart en smaksak. Däremot måste jag erkänna att jag får lite julvibbar av allt glitter, haha.
 
För att göra egna glittriga ägg behöver du:
- tomma äggskal
- skål
- snöre
- lösglitter
- lim som torkar genomskinligt
- pensel
 
 
Börja med att tömma alla ägg på sitt innehåll. Jag gjorde som så att jag pickade ett litet hål i var ände av ägget och blåste ut, men om du känner till en bättre metod får du gärna dela med dig av den! Därefter täckte jag mina ägg i ett transparent lim, antingen halvt eller helt beroende på hur mycket jag ville täcka med glitter. Innan limmet torkade strödde jag sedan över lösglittret, lät torka och fäste ett snöre i toppen.
Klart! Några ägg fick färg istället, mest för att dra ner mängden glitter en aning.
 
Har du gjort något påskpyssel i år? Isåfall får du gärna lämna en kommentar med en länk i kommentarsfältet nedan, vill gärna se!
 
 
Videon är gjord i samarbete med Fyndiq.se som står för material.
 
 
DIY, copper, easter, easter diy, easter egg, easter eggs, glitter, påsk, påskpyssel, påskägg
Upp ⇡